Tel.:
China De Turbine van de Maglevwind fabrikant
Shenzhen TYPMAR Wind Energy Technology Co.,Ltd

De Energietechnologieco. van de Shenzhentypmar Wind, Ltd

15 Jaar! Geïntegreerde Intelligentie, Dynamische Toekomst

Thuis ProductenDe Generator van de Maglevwindenergie

Hoge Veiligheid 3kw op de Windenergiegenerator van Netmaglev door Intertek cxf-3000W

Hoge Veiligheid 3kw op de Windenergiegenerator van Netmaglev door Intertek cxf-3000W

High Safety 3kw On Grid Maglev Wind Power Generator By Intertek CXF-3000W

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: TYPMAR
Certificering: CE,ISO,IEC
Modelnummer: Cxf-3000W

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Verpakking Details: multiplex
Levertijd: 35 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10 eenheid per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Staal & Cement Veiligheid: hoge
Geveegd Gebied: 11.8 SQM Weerstandscoëfficiënt aan s-bladen: 1.75
Geschat t/min: 230 Start het werk windsnelheid: 2m/s

 

Hoge Veiligheid 3kw op de Windenergiegenerator van Netmaglev door Intertek cxf-3000W

 

De Maglev-Windenergiegenerator cxf-3kw-B wordt beschouwd als turbine van de mijlpaal maglev wind, die met verschijningsontwerp, nutsontwerp, elektro en elektronische techniek, machtsmachines, de techniek van de luchtvaartatmosfeer, windtunneltest, magnetische opschortingstechnologie, de technologie van de bliksembescherming en de analyse van de computersimulatie wordt geïntegreerd, en gemaakt van lichte aluminiumlegering, titaniumlegering en roestvrij staal, bovendien, de generator kan in de wind zijn begonnen en onophoudelijk en regelmatig output volmacht. De turbine van de maglevwind cxf-3kw-B keurt de magnetische opschortingstechnologie en de magnetische kracht van de super magneet goed om een motorrol in een bepaalde ruimte op te schorten zodat de motor roteert om een magnetische krachtlijn in te snijden om wisselstroom in wind zonder enige mechanische wrijving te sturen, dus heeft de generator de voordelen van hoog rendementgeneratie en regelmatige verrichting.

 

 

De Maglev-Windenergiegenerator omvat een blad, een luchtleiding, hoofdzakelijk een generator en een bliksemafleider. De holle vlak strook-vormige component op de buitenste laag van de windturbine wordt gehandeld aangezien het blad van de windturbine, de dwarsdoorsnede daarvan de structuur is van de vliegtuigenvleugel die het opheffen kracht kan produceren die in een hoek met de motierichting in stroom om roterende macht te produceren door de windturbine wordt gevormd.

 

Het centrum van de windturbine wordt voorzien van een S-vormige het openen cilinder die van twee halfronde platen van de aluminiumlegering wordt gemaakt, is de cilinder verdeeld in hogere en lagere knopen die respectievelijk worden voorzien van een geopende luchtleiding, en de S-vormige luchtleiding wordt bevestigd aan een verticale schacht van de windturbine, zodat de wind door de windwaartse kant van de S-vormige luchtleiding kan toegang hebben tot om door het hiaat van de centrumschacht van de windturbine over te gaan, en de wind gaat opnieuw in de andere windwaartse kant van de S-vormige luchtleiding binnen om de windturbine, door deze manier te roteren, kan de wind worden opnieuw gebruikt en de windturbine kan worden geroteerd in de wind.

 

De bovenkant van de verticale schacht wordt voorzien van de bliksemafleider de waarvan bodem wordt verbonden aan de windturbine en effectief door een het installeren staaf aan de grond gezet, en de bliksemafleider wordt gebruikt om de generator bliksemslag te verhinderen, daardoor wordt het verzekeren van het windenergiesysteem normaal in werking gesteld.

 

Veiligheidscoëfficiënt

 

om ervoor te zorgen dat alle structurele componenten van de windenergiegenerator niet de structuur binnen de normale levensduur op de normale windvoorwaarde toe te schrijven aan structuurmoeheid beïnvloeden of de systeemstructuur op de voorwaarde van de grenswind toe te schrijven aan de intensiteit van de structuurgrens, volgens de Nationale Normen van de Kleine Verticale Turbine van de Schachtwind (GB/T29494-2013) en behoeften van CEI 61400-2, tijdens ontwerp beschadigen, is de maximumomwentelingssnelheid ωmax van cxf-3kw-B getest en bevestigd, en ωmax is minder dan 1.5ωdesign en als bovengrens van de omwentelingssnelheid beschouwd, namelijk is de voorwaarde (i) dat ωmax van de windturbine is getest en bevestigd, en ωmax is minder dan 1.5ωdesign en beschouwd als bovengrens van de omwentelingssnelheid; de voorwaarde (ii) is dat ωmax meer dan 1.5ωdesign is, of ωmax van de windturbine is niet getest en bevestigd, en de bovengrens van de omwentelingssnelheid keurt 1.5ωdesign goed.

 

Overzicht van controlesysteem en veiligheidssysteem

 

In verrichting, kan de Maglev-Windenergiegenerator systeemstabiliteit beïnvloeden om personeel en milieu verder te beschadigen, dus omvat de windenergiegenerator cxf-3kw-B de volgende functies in ontwerp:

 

a) De inherente functies van de overdreven snelheidsbescherming van windrotor en blad: omdat de luchtleiding in weerstand één impliceert en het blad naar het opheffende blad verwijst, wanneer de windenergiegenerator voorbij de snelheid van de ontwerpomwenteling is, wordt de weerstand van de luchtleiding onophoudelijk verhoogd, wordt de macht van het rand vleugel-vormige blad niet verhoogd in een bepaalde windsnelheid, kan de omwentelingssnelheid van de windturbine door de luchtleiding en het blad worden gecontroleerd.

 

b) Controle en beschermingsfuncties van vermogenssturingssysteem: wanneer de omwentelingssnelheid van de windturbine voorbij de vooraf ingestelde snelheid van de remomwenteling toe te schrijven aan de grotere windsnelheid is, verhoogt het controlemechanisme geleidelijk aan de plichtscyclus van het PWM-signaal in de Verhoging opgevoerde kring zodat de stroom en de weerstand van de windturbine kunnen worden verhoogd om de omwentelingssnelheid van de windturbine langzaam te verminderen,

wanneer de omwentelingssnelheid tot genoeg laag wordt verminderd, wordt de ingebouwde schakelaar gesloten door het controlemechanisme om in de kortsluiting in drie stadia van de windturbine te resulteren, en het gehele het remmen proces wordt voltooid. De rem is automatisch verlicht na drie minuten. Als de vier-tijd opeenvolgende rem binnen 15 minuten is voorgekomen, is er sterke aanhoudende wind, en de rem is automatisch verlicht na vier uren.

 

c) Beschermingsfuncties van hand mechanische rem: de bodem van de cxf-3kw-B windturbine wordt voorzien van een handremmechanisme, alvorens de hevige tyfoon voorkomt of wanneer de de omwentelingssnelheid van de windturbine voorbij de snelheid van de ontwerpomwenteling is, handremsysteem manueel neer wordt getrokken dusdanig dat de de omwentelingssnelheid van de windturbine geleidelijk aan wordt verminderd om de rem te bereiken, tussen haakjes, het systeem van de windturbine kan in veilige exploitatie worden verzekerd.

 

 Beschrijving van ladingsvoorwaarden

veiligheid en structuursterkte van de Maglev-Windenergiegenerator in verrichting effectief om te evalueren en de windturbine te verhinderen de mogelijke intensiteit van de structuurgrens of structuurmoeheid in daadwerkelijke verrichting, wordt de gehele structuur van de windenergiegenerator rationeel berekend en geanalyseerd.  Tijdens ladingsberekening, kan de turbine van de maglevwind cxf-3kw-B hoofdzakelijk in de rotor van de weerstandswind en de opheffende windrotor worden verdeeld.

 

 Aan het eenvoudige model van de ladingsberekening van de S-vormige rotor van de weerstandswind van de verticale generator van de schachtwindenergie, worden diverse ladingen berekend volgens diverse parameters.

 

De de windrotor van weerstandssavonius omvat hoofdzakelijk de volgende lading:

 

a) Moeheidslading

 

b) Lading die tijdens normale bedrijfsvoering van windturbine wordt geproduceerd

 

c) Maximum middelpuntvliedende krachtlading

 

d) Veroorzaakt lading wegens kortsluiting van generator tijdens verrichting

 

e) Lading die door windturbine van verrichting aan onderbreking wordt geproduceerd

 

f) De lading kwam door grenswind voor in éénjarige cyclus

 

g) De lading kwam door grenswind voor in 50-jaar cyclus, nog en nutteloze lading die omvatten

 

h) Lading tijdens vervoer, assemblage, onderhoud en reparatie

Zie tekening-Verbinding Tekening van Luchtleiding, Blad en Toren voor Alle Structuren.

 

Aan het eenvoudige model van de ladingsberekening van het opheffende blad van de verticale generator van de schachtwindenergie, worden diverse ladingen berekend volgens diverse parameters.

 

De opheffende windrotor (Darrieus) omvat hoofdzakelijk de volgende lading:

 

 

a)

Moeheidslading

B)

Lading die tijdens normale bedrijfsvoering van windturbine wordt geproduceerd

c)

Maximum middelpuntvliedende krachtlading

D)

Veroorzaakt lading wegens kortsluiting van generator tijdens verrichting

e)

Lading die door windturbine van verrichting aan onderbreking wordt geproduceerd

F)

De lading kwam door grenswind voor in éénjarige cyclus

g)

De lading kwam door grenswind voor in 50-jaar cyclus, nog en nutteloze lading die omvatten

h)

Lading tijdens vervoer, assemblage, onderhoud en reparatie

 

 

Hoge Veiligheid 3kw op de Windenergiegenerator van Netmaglev door Intertek cxf-3000W

  Hoge Veiligheid 3kw op de Windenergiegenerator van Netmaglev door Intertek cxf-3000W

Contactgegevens
Shenzhen TYPMAR Wind Energy Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Shenzhen TYPMAR Wind Energy Technology Co.,Ltd
Voeg toe: 4F, F Bldg, de 3de Industriezone van Phoenix, Pionierspark, Fuyong-Stad, Baoan Dist., Shenzhen, China.
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Maglev Wind Turbine Leverancier. Copyright © 2014 - 2019 cntimar.com. All Rights Reserved.